Çfarë feje kan pasur njerzit para Muhammedit a.s. dhe në qka kan thirur pejgamberët ?

pyetjepergjigje 07:16 823 1
Show more
http://www.youtube.com/pyetjepergjigje Përgjigjet Ekrem Avdiu E lusim Allahun të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë - AMIN Shpërndaje
Ads

Related Videos

Footer Image