Mendem Kangen Eni Sagita OM New Scorpio Vol 1 2014

mutychicow 07:44 11516 17
Show more
Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu Mendem kangen njroning atiku Soyo jeru mung telfon sliramu Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sak kedep wes marem atiku Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sedelo wes adem atiku Abot rasane nandang kangen ati Mergo tresnoku sing gedi Tansah kelingan awan bengi Mung biso telfon marang sliramu Gawe tombo kangen rinduku Mergo adoh jarak sliramu Mendem kangen njroning atiku Soyo jeru mung telfon sliramu Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sak kedep wes marem atiku Mendem kangen njroning atiku Nambah jeru mergo tresnoku Mendem kangen pengen ketemu Nadyan sedelo wes adem atiku Nadyan sedelo wes adem atiku

Related Videos

Footer Image