Dancing with the Stars 4 - Pjesa e pare - Nata Finale - Show - Vizion Plus

vizionplusalbania 37:19 13289 13
Show more
http://www.vizionplus.tv https://www.facebook.com/dancingwiththestars4 https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Nje patente e BBC Production dhe nje transmetim ekskluziv I Vizion Plus. Nje megashow qe ka thyer rekordet e audiences ne SHBA, Australi, Brazil, Britanine e Madhe, Itali, Gjermani, France etj dhe per 3 edicione me rradhe edhe ne Shqiperi. Show qe ka thyer ├ždo rekord, duke u shnderruar ne spektaklin me te ndjekur te te gjitha koherave ne mbi 47 vende te botes..
Ads

Related Videos

Footer Image